Loading...

Kérem olvassa el figyelmesen!

Kedves Betegeim! A rendelés fokozatos visszaállítása elindul. Kérem, hogy betegenként egy kísérővel érkezzenek, maszkban. Lázas beteget ne hozzanak vizsgálatra! Megértésüket köszönöm!

Akadályoztatás esetén kérjük az időpontot lemondani: a  lemondás történhet email-ben (kerbal6@gmail.com), telefonon, sms-ben (20-2525517, 20-4035260). A hely így felszabadul és újra foglalhatóvá válik!

Kérjük betegenként egy időpontot foglaljanak (testvérek esetén 1-1-t), a beteg nevét írják az előjegyzésbe, köszönjük.

A vizsgálatra TAJ, lakcímkártyát, ha van előző vizsgálatokról leletük kérjük hozzák magukkal.

A visszaigazoló email néha akadozik, de a fogalás attól még sikeres, a spam-be is megy néha! ha bizonytalan kérdezzen rá (20-2525517).

Az előjegyzési rendszer rugalmas, ha valaki lemond egy időpontot, arra a helyre újból lehet foglalni, ezért érdemes figyelni a már betöltött napokat is!

Akut esetben: fájdalom, sántítás (nem hónapokkal, évekkel ezelőtt kezdődő), csípőficam gyanú esetén telefonos egyeztetésre van lehetőség: 20-2525517, rendelési napokon.

Rendelések: hétfő: 13:30-17:30, szerda: 8:30-17:30, péntek: változó: 14-16

A fűzőt, egyéb segédeszközt is hozzák magukkal a vizsgálatra!

Ha kérdés merül fel a foglalás biztonságával kapcsolatosan kérem emailben jelezze (kerbal6@gmail.com 20-2525517) és ellenőrzés után visszajelzek.

GDPR

Tisztelt Betegünk/ ill. Szülő/ Gondviselő

Engedje meg, hogy tájékoztassuk a 2018. május 25-én hatályba lépő és kötelezően alkalmazandó szigorúbb adatvédelmi szabályozásról és egyben hozzájárulását kérjük személyes adatai kezeléséhez.

Az Európai Unió jogrendszerének történő megfelelés céljából szükségessé válik az Ön megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulásának beszerzése annak érdekében, hogy személyes adatait továbbra is jogszerűen kezeljük.

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy személyes adataira a Jankermed Bt (Ortopéd szakrendelést végző cég) nyilvántartásához, valamint a folyamatos kapcsolattartáshoz, a beteg ellátáshoz, receptírás, ambuláns vizsgálati lap megírására van szükségünk.

Az adatait tartalmazó dokumentációt a papír alapon zárható iratszekrényben, elektronikusan jelszóval védett számítógépen tároljuk, archiválásra kerülnek 10 évig ideig, az őrzés módja: a fentiekkel azonos.

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy az új EU-s adatvédelmi rendelet szerint Ön jogosult arra, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatosan tájékoztatást kérjen, jogosult arra, hogy az esetleg pontatlanul rögzített adatokat helyesbítse, kiegészítse, kérheti adatainak törlését ill. zárolását. Az Ön által tapasztalt jogellenes adatkezelés esetében a cég vezetőjéhez, Balázsné Dr. Kerekes Éva, fordulhat a jogsérelem orvoslása érdekében. Amennyiben ez nem vezet eredményre, vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH), vagy bírósághoz fordulhat.

A Jankermed Bt (mint adatkezelő) kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatait az adatvédelmi jogszabályban foglaltaknak megfelelő gondossággal, biztonságosan kezeli, tárolja és archiválja, valamint kizárólag a folyamatos kapcsolattartáshoz, a beteg ellátáshoz, receptírás, ambuláns vizsgálati lap megírására van szükségünk. Az online foglalásból a vizsgálatot követő egy héten belül törlődnek az adatok.

Együttműködését ezúton is köszönjük.